Forst Advies

De naam “Forst Advies” is afgeleid van het Zweedse woord Först, dat “eerste” betekent.

De eerste zijn speelt bij innovatie een essentiële rol. U bent de eerste die de juiste mensen aan u weet te binden om samen met hen uw idee te kunnen ontwikkelen. U bent de eerste die succesvol de benodigde bedrijfsfinanciering weet aan te trekken om uw project te kunnen uitvoeren. En u bent de eerste die een nieuw product succesvol in de markt zet.

Vanuit die gedachte zet Forst Advies zich al sinds 2010 in om u te ondersteunen met dienstverlening.

Het succes van uw idee staat hierbij altijd op de eerste plaats.

Schermafbeelding 2020-04-07 om 23.17.26

Ons resultaat

Forst Advies is er trots op om al haar klanten, onder wie een aantal toonaangevende spelers binnen hun branche, te mogen ondersteunen met de ontwikkeling van hun organisatie. In de afgelopen 10 jaar zijn ruim 250 ambitieuze organisaties begeleid bij hun innovatietraject of financieringsaanvraag. Opdrachtgevers van Forst Advies zijn innovatieve start-ups, snelgroeiende scale-ups en gerenommeerde corporates.

U bent van harte uitgenodigd om te spreken met waardevolle referenties.

Missie

Forst Advies werkt mee aan uw succes en deelt uw ambitie om van uw idee een succes te maken. Met het bieden van een oplossing voor alle randvoorwaarden aan innovatie, maakt Forst Advies het mogelijk om de ontwikkeling van uw idee op de eerste plaats te zetten.

Visie

Forst Advies is ervan overtuigd dat een innovatie kan slagen wanneer de ambitieuze ondernemer de ruimte heeft om een nieuw idee op de eerste plaats te zetten doordat partners, medewerkers, kennisleveranciers en financiers samenwerken om de ondernemer hierin te faciliteren.

Privacy Statement

Forst Advies (KvK 74154079), gevestigd aan de Sterrenlaan 124 te Waddinxveen, is verantwoordelijk voor de verwerking van (persoons)gegevens die via deze website worden verkregen. U vindt het Privacy Statement van Forst Advies op deze pagina.