Subsidiemanagement

Voor Nederlandse bedrijven zijn inmiddels meer dan 1200 subsidieregelingen beschikbaar. Al deze regelingen zijn welkome en waardevolle mogelijkheden, die u als ondernemer optimaal wilt benutten. Waarbij u zelf kiest welke subsidies en werkwijze bij uw bedrijf passen. Natuurlijk doet u dit wel zónder dat u alle regelingen en voorwaarden uit uw hoofd wilt kennen.

Forst Advies ondersteunt u volledig in een selectie van regelingen die bij uw organisatie past, ontzorgt u geheel bij het opstellen en indienen van de aanvraag en blijft betrokken tot ook de verantwoording van uw subsidie is afgerond.

Selectie

Selectie

Onderzoeken, signaleren, adviseren.

Subsidie 35%

Goed subsidiemanagement start altijd met een analyse van de mogelijkheden voor uw organisatie. Soms zijn meerdere subsidies voor dezelfde investering met elkaar te combineren. En geven subsidies weer toegang tot opvolgende regelingen, of sluiten ze die juist uit. Daarbij wilt u vooraf weten wat de administratieve verplichtingen zijn, zodat u weet waar u aan begint.

Forst Advies lobbyt bij verschillende subsidieverstrekkers en selecteert passende subsidies en fiscale voordelen voor uw duurzame en innovatieve en investeringen.

Aanvraag

Aanvraag

Opstellen, indienen, documenteren.

Subsidie 75%

Iedere subsidieaanvraag vraagt om een andere expertise. Fiscale regelingen, projectaanvragen of personeelskortingen vragen om specialistische kennis op het gebied van techniek, milieubesparingen, personeelsmanagement, wetgeving en strategisch financieel management.

Forst Advies heeft 10 jaar ervaring met het beschrijven van uw bedrijfsactiviteiten op deze thema's. Uiteraard neemt Forst Advies het schrijfwerk geheel voor u uit handen en ondersteunt Forst Advies in het selecteren en samenbrengen van projectpartners.

Projectmanagement

Verantwoording

Ontvangen, administreren, controleren.

Subsidie 100%

Zoals iedere subsidieaanvraag anders is, hebben subsidies ook ieder eigen voorwaarden ten aanzien van de uitbetaling en de administratieve verantwoording. U en uw medewerkers willen de administratie zo inrichten dat dit bij uw organisatie past en daar zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. En u wilt achteraf geen risico's lopen bij een controle.

Forst Advies helpt u om uw administratie in te richten en kan u ook helpen met projectmanagement het opstellen van rapportages, en bijstaan tijdens controles.