Innovatiemanagement

Innoveren is een vak. Wanneer het nu gaat om een idee voor een baanbrekend, nieuw product, een slimme verbetering of investering in uw organisatie of het herzien of perfectioneren van uw verdienmodel, bij het succesvol maken van een innovatie komt meer kijken dan een gezonde ambitie en een goed idee.

Forst Advies vertaalt uw goede idee in een concreet succes met een structureel en meetbaar resultaat. Via een zelf ontwikkelde methode ondersteunt Forst Advies u in alle voorwaarden voor het realiseren van uw innovatie.

Project management

Projectmanagement

Ontwerpen, financieren, beheren.

Het succes van een innovatie valt of staat met een goed proces. Het aantrekken van partners en financiers, het managen van uw investeringen en het verkorten van de time-to-market vraagt nu eenmaal om helder en daadkrachtig projectmanagement. Maar niet iedere organisatie of ieder project vraagt om dezelfde (uitgebreide) aanpak.

Het door Forst Advies ontwikkelde innovatieproces is efficiƫnt en altijd maatwerk.

Bedrijfsacademy

Bedrijfsacademy

Leren, betrekken, verbeteren.

In een innovatieve, ambitieuze omgeving werkt u met innovatieve, ambitieuze medewerkers. Zij willen succesvol zijn in hun werk en vragen om persoonlijke ontwikkeling. Ook vraagt u van hen om op de hoogte te blijven van veranderingen in uw organisatie en bij uw klanten.

Forst Advies ondersteunt u bij het inrichten van uw Bedrijfsacademy. Centraal staat een flexibel en meetbaar traject dat past bij ervaren en nieuwe medewerkers.

Relatiemanagement

Relatiemanagement

Selecteren, samenbrengen, groeien.

In welke fase uw organisatie of project zich ook bevindt, het vinden en binden van relaties is altijd relevant. Maar denkt u wel eens na over wie uw meest geschikte partners zijn? Waarom u met sommige klanten succesvoller samenwerkt dan met anderen? En hoe u uw klantenportefeuille het beste kunt inrichten voor optimale groei?

Forst Advies ontwikkelde een groeimodel voor relatiemanagement. Aantoonbaar meer omzet met dezelfde inspanning.